Project ROC MIDDEN NEDERLAND

02 april 2022
Voor jonge mensen die kiezen voor een horecaopleiding is het belangrijk dat ze kunnen leren en werken met goed materiaal. De leerlingkoks van het Horeca College op het ROC Midden Nederland in Nieuwegein beschikken over 3 kookleslokalen, waaronder een lokaal dat door Palux Grootkeukens is ingericht.
Palux keuken bij ROC Midden Nederland

Deze keuken beschikt over zeer hoogwaardig materiaal en apparatuur en is een exacte kopie van een keuken in de top van de gastronomie. Gebruiksgemak, afwerking, ergonomie en veiligheid zijn hier de kernwoorden en we zijn er trots op dat we de mensen die kiezen voor het prachtige koksvak al tijdens hun opleiding zo’n goed uitgeruste werkplek kunnen bieden.

Het Palux-leslokaal wordt hoog gewaardeerd door leerlingen en docenten en het fungeert tijdens open dagen dan ook als voorbeeld van het werken in een echte restaurantkeuken. Ook externe partijen die een keukenlokaal huren kiezen vaak voor de Palux-keuken. Bekijk hier de video van (de totstandkoming van) de Palux-keuken bij ROC Midden Nederland.

Servicecontract

We zijn er trots op dat ROC Midden Nederland Palux heeft gekozen voor het servicen en onderhouden van alle kookapparatuur in de school. We zijn hiervoor onder meer geselecteerd omdat onze keuken weinig storingen heeft, de servicekosten laag zijn en omdat onze communicatie laagdrempelig is. Zo verloopt het contact bij onderhoud en storingen niet via een klantcontactcenter, maar via een rechtstreekse lijn met de monteur.

Ga eens dineren bij ROC Midden Nederland

Van maandag tot en met donderdag kunt u in Restaurant Lokaal van het Horeca & Toerisme College in Nieuwegein genieten van een menu gekookt door leerlingkoks en geserveerd door leerlinggastvrouwen/gastheren. Voor de sympathieke prijs van € 15,- eet u 3 gangen en zorgt u ervoor dat de leerlingen ervaring kunnen opdoen en nog beter worden in het mooie horecavak. Ga naar restaurant lokaal »