Over PALUX Nederland

PALUX Nederland

PALUX Nederland is een keuken leverancier die kwalitatief hoogwaardige bedrijfskeuken faciliteert voor horeca- en zorginstellingen. Wij ontwerpen en produceren economische en alomvattende keukenconcepten voor restaurants, hotels, zakelijke en institutionele catering.

 

PALUX is legendarisch als het gaat om een millimetergevecht. Ze leveren echt maatwerk en kunnen toveren met details.

Luc Kusters

Chef kok & Eigenaar, Bolenius Restaurant

PALUX Nederland heeft het importeurschap van PALUX Duitsland. Deze fabrikant heeft een wereldwijde reputatie opgebouwd die borg staat voor hoge kwaliteit, duurzaamheid, moderne vormgeving, vooruitstrevende techniek en multifunctionaliteit. PALUX Nederland is ook dealer van Angelo Po. Mede hierdoor kan PALUX voor ieder budget een functionele keuken inrichten of aanpassen.

Jarenlange ervaring van onze adviseurs in de meest uiteenlopende keukenprojecten hebben ervoor gezorgd dat wij aan vrijwel al uw wensen kunnen voldoen. Een professionele keuken is een belangrijke investering en vraagt daarom professionele begeleiding. Ons partnership begint bij het inventariseren van uw wensen, aanwezige mogelijkheden en uw budget.

PALUX Nederland beschikt over een eigen service-afdeling waardoor het gehele aanbestedingstraject van begin tot einde in één hand wordt gehouden. Wij adviseren u ook graag over klein keukenapparatuur waarbij u moet denken aan salamanders, koelwerkbanken, hold-o-mat of een combisteamers. Wij beschikken over een eigen showroom, centraal gelegen in het midden van Nederland. Voor een bezoek aan onze showroom verzoeken wij een afspraak te maken.

U ziet PALUX Nederland is uw partner waar het gaat om innovatieve, duurzame, betaalbare en werkzame keukens.

 

PALUX Duitsland

Ruim 60 jaar ervaring heeft PALUX Duitsland gemaakt tot wat het nu is; een toonaangevende fabrikant van professionele, kwalitatief hoogwaardige keukens. Deze fabrikant heeft een wereldwijde reputatie gebouwd wat borg staat voor hoge kwaliteit, duurzaamheid, moderne vormgeving, vooruitstrevende techniek en multifunctionaliteit.

PALUX beschikt over een sterke export afdeling. De PALUX keukens worden naar vele landen geëxporteerd. PALUX staat bekend om hun system know-how, wat het meest tot uitdrukking komt in het ontwerpen van keukens in allerlei settings en bij het installeren van deze keukens.

De kwaliteit van PALUX is legendarisch en de service is heel accuraat.

Lars de Bois

Restaurant Stiel

Het zijn simpelweg de beste keukens die er zijn!

Rolph Hensens

HMB Restaurant

Palux is voor mij de beste kwaliteit.

Jarno Eggen

Restaurant De Groene Lantaarn