Over PALUX

Slimme keukenoplossingen made in Germany sinds 1929

Sinds 1929 ontwikkelen wij innovatieve productoplossingen. We maken en plannen samen met onze partners in binnen en buitenland alomvattende keukenconcepten en streven naar een topkwaliteit voor onze producten. We hebben steeds hetzelfde doel: de kok bij zijn dagelijks werk zoveel mogelijk vrijheid bieden.

Wij creëren een werkplek die de kok de vrijheid geeft:

  • om op een ontspannen manier te werken
  • om creatief te zijn
  • om kwalitatief hoogwaardige gerechten te bereiden

Met onze oplossingen is er meer ruimte voor passie, creativiteit, flexibiliteit, ideeën en dus ook voor vrijheid. Meer ruimte betekent voor ons meer plaats in de keuken:

  • voor een optimaal werkverloop
  • voor minder lange afstanden
  • voor veel opbergruimte

 

PALUX staat voor moderne, professionele keukentechniek. Een keuken met een eigen concept en passende techniek vormt de basis van onze aanpak waarmee wij permanente stress en slechte werkomstandigheden van koks willen tegengaan. We gaan individueel te werk en begeleiden onze klanten bij de planning van het werkverloop, tijdens de productie en zelfs gedurende de eerste kookuren in de nieuwe keuken.

We hechten veel belang aan verscheidenheid en realiseren op die manier gastronomieconcepten o.a. voor grote hotelketens, gezellige kleine bistro’s, rustieke eethuizen en sterrenrestaurants.

PALUX Nederland

PALUX Nederland heeft het importeurschap van PALUX Duitsland. Deze fabrikant heeft een wereldwijde reputatie opgebouwd die borg staat voor hoge kwaliteit, duurzaamheid, moderne vormgeving, vooruitstrevende techniek en multifunctionaliteit. PALUX Nederland is ook dealer van Angelo Po. Mede hierdoor kan PALUX voor ieder budget een functionele keuken inrichten of aanpassen.

Jarenlange ervaring van onze adviseurs in de meest uiteenlopende keukenprojecten hebben ervoor gezorgd dat wij aan vrijwel al uw wensen kunnen voldoen. Een professionele keuken is een belangrijke investering en vraagt daarom professionele begeleiding. Ons partnership begint bij het inventariseren van uw wensen, aanwezige mogelijkheden en uw budget.

 

PALUX Nederland beschikt over een eigen service-afdeling waardoor het gehele aanbestedingstraject van begin tot einde in één hand wordt gehouden. Wij adviseren u ook graag over klein keukenapparatuur waarbij u moet denken aan salamanders, koelwerkbanken, hold-o-mat of een combisteamers. Wij beschikken over een eigen showroom, centraal gelegen in het midden van Nederland. Voor een bezoek aan onze showroom verzoeken wij een afspraak te maken.

U ziet PALUX Nederland is uw partner waar het gaat om innovatieve, duurzame, betaalbare en werkzame keukens.