Onze Keukenlijnen

De keukenlijnen van PALUX

PALUX ontwerpt en produceert economische en alomvattende keukenconcepten voor restaurants, hotels, zakelijke en institutionele catering. Onze keukenlijnen zijn geschikt zijn voor elk bedrijfstype groot of klein. Is het een modulair systeem oplossing met een gepatenteerde verbindingssysteem of een op maat gemaakte keuken, PALUX heeft altijd de juiste oplossing voor u!

PALUX Topline Bedrijfskeuken

PALUX TopLine

Palux TopLine is een volledig nieuw concept waarbij de vele innovatieve technische details de efficiency in de keuken aanzienlijk verhogen.

PALUX BistroLine Bedrijfskeuken bij Portillo Bar Bodega Salentein

PALUX BistroLine

PALUX Bistroline is een modulaire productlijn, die individuele componenten, afhankelijk van eisen, grootte en type tot een compleet systeem combineert.

Ik heb diverse keukenleveranciers benaderd en PALUX was de enige die adequaat reageerde. Ze voelden me goed aan en kwamen met prima ontwerpen. Ik had er al meteen vertrouwen in.

Mario Ridder

Restaurant Joelia

Toen ik Adri ontmoette, was er meteen een goede klik. Hij praat als een kok en niet als een vertegenwoordiger zonder passie. Hij begreep precies wat ik wilde en bekeek het met dezelfde passie.
André Gerrits

’t Amsterdammertje

PALUX FunctionLine Bedrijfskeuken

PALUX FunctionLine

PALUX FunctionLine is een modulaire productlijn, waarbij de diverse componenten afhankelijk van het bedrijfstype, de grootte en verschillende eisen te combineren zijn.

PALUX Maître Bedrijfskeuken

PALUX Maître

Koken zonder grenzen met individuele, op maat gesneden oplossingen met een aantrekkelijk, innovatief ontwerp.

PALUX Professionele Combisteamers

PALUX Combisteamers

De PALUX Touch ‘n’ Steam is een aanwinst voor elke keuken. Ontdek de professionele combisteamers van PALUX.

PALUX Professionele Vaatwasmachines

PALUX Vaatwasmachines

De PALUX professionele vaatwasmachines zijn beschikbaar als doorlader, inbouw en hoekmodel. Er zijn vele versies die aan elke eis kunnen voldoen.

PALUX is legendarisch als het gaat om een millimetergevecht. Ze leveren echt maatwerk en kunnen toveren met details.

Luc Kusters

Bolenius Restaurant