Restaurant Salentein

PALUX Maître voor Restaurant de Salentein

Landgoed de Salentein aan de rand van de Veluwe is een uitnodigend en gastvrij landgoed met een keur aan faciliteiten voor zakelijke, feestelijke en gastronomische gelegenheden. Het statige landhuis, twee uitstekende restaurants en ruime evenementenlocaties bieden unieke mogelijkheden voor kleine en grote gezelschappen.

Ons gerenommeerde restaurant  Salentein is gevestigd in het voormalig koetshuis van het landgoed en vormt de plek waar smaak, beleving en culinaire passie samenkomen. In letterlijke zin, want met een eigen veestapel en wijnhuizen in Argentinië staan wij voor een internationaal gastronomisch concept: we serveren wijn uit eigen bodega’s en het mooiste vlees van eigen runderen. U bent van harte welkom voor een heerlijke lunch, een goed gesprek bij het haardvuur of een uitgebreid diner.

Palux onderhoud al jaren warme contacten met Salentein. Diverse projecten hebben wij in goede harmonie met elkaar mogen afronden. Voor de keuken van het Restaurant Salentein hebben wij nu het paradepaardje van Palux mogen installeren “De Maitre”. Wij zijn blij dat deze kachel op een bijzondere plaats zijn diensten gaat leveren.

 

 

Restaurant Salentein
Restaurant de Salentein

Restaurant de Salentein

Putterstraatweg 5 – 9
3862 RA Nijkerk
033 – 247 5201

 

Restaurant de Salentein
Restaurant de Salentein